Thursday, 22 September 2016

My Collection

Cerita Mug Collection..siri 1




Tetiba teringat koleksi2 yang ada untuk dicuci dan disusun atur kembali ni. Bila sebut koleksi ni, tentunya sahabat2 pun ada koleksi peribadi yang sgt dihargai kan??? Hari ni saya nk share salah satu koleksi saya yang amat saya sayangi.
Antara koleksi saya ialah mug, tasbih, postcard,setem,buku2 motivasi,pen,syiling,businesscard, fridge magnet & card perkahwinan.

Post kali ini saya ceritakan bab mug je dulu ye. Mug adalah salah satu peralatan di rumah digunakan untuk minum. Koleksi saya ni semuanya adalah hadiah dr kaum keluarga,sahabat2, @hadiah dr pembelian produk-produk tertentu. Ada berbagai jenis mug, design,colour serta bentuk mug ini yang menarik perhatian saya. Setiap satunya menjadi koleksi peribadi kenangan yang terindah.

Tuesday, 6 September 2016

UKM aku datang!!!

Cerita kelmarin

Dekat pondok tepi bangunan hostel 

Alhamdulillah,syukur abang dah boleh discaj dari hospital Putrajaya. Lega sgt sbb byk sebab.
 Pastu, urusan p hantaq anak buah dua org tu ke KUIS dan UKM pulak. Maka berkejaran lah mteh,pcik n maktoknye ke sana.
Bila ada anak2 dh besaq ni mcm tu laa.ada time,gaduh,time rindu,dan mcm2 time ada.  Bila semua bgabung jadi best.
Bila lapaq, ni la citernya...😆



                                           Bergambar dengan orang sehat

Selesai...nhr5.9.16